Selecteer provincie

Kinderdagverblijf Hoipiepeloi 06-25041034: kosten per uur / dag  - Regels waneer gratis of korting opvang? Tarieven uurtarief berekenen ZZPer.

Details

Adres
Sint Gerardusstraat 193
7826CE Emmen
Drenthe
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Bij ons staan de kinderen centraal en bieden we hoogwaardige kinderopvang in een veilige en stimulerende omgeving. We begrijpen dat de kosten van kinderopvang belangrijk zijn voor ouders, daarom bieden we transparante tarieven en kortingen waar mogelijk.

Kosten per uur / dag We bieden flexibele opvangopties en hanteren zowel uurtarieven als dagtarieven. Zo kunt u kiezen wat het beste bij uw behoeften past en betaalt u alleen voor de opvang die u gebruikt. Onze tarieven zijn eerlijk en transparant en we zijn altijd bereid om eventuele vragen te beantwoorden.

Regels wanneer gratis of korting opvang Als erkend kinderdagverblijf in Emmen, zijn we verplicht ons te houden aan de lokale regelgeving. Er zijn enkele situaties waarin u mogelijk in aanmerking komt voor gratis of korting opvang, bijvoorbeeld als u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag of als u een laag inkomen heeft. Neem gerust contact met ons op om te bespreken of u in aanmerking komt voor eventuele kortingen.

Tarieven uurtarief berekenen ZZPer Onze tarieven worden berekend op basis van verschillende factoren, waaronder het aantal uren en dagen dat uw kind bij ons wordt opgevangen. We hebben ook een speciaal uurtarief voor ZZP'ers die op zoek zijn naar flexibele opvangopties. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke situatie te bespreken en om uw tarief te berekenen.

Bij ons kinderdagverblijf in Emmen streven we naar het bieden van de best mogelijke zorg en opvang voor uw kind. We zijn trots op onze professionele en toegewijde medewerkers, en onze veilige en stimulerende omgeving. We hopen u binnenkort te verwelkomen bij ons kinderdagverblijf!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Kinderdagverblijf Hoipiepeloi biedt kleinschalige flexibele en huiselijke kinderopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar met een professioneel gediplomeerd leidster.
Het kinderdagverblijf is heel knus en huiselijk, geheel afgestemd op kinderen en is gelegen in een rustige omgeving met een prachtige, geheel afgesloten speeltuin voor de kinderen.

De bedoeling is om de kinderen naast structuur, veel liefde en geborgenheid te geven. Dit is een deel van de professionele taakopvatting van Betsy: de kinderen moeten het gevoel hebben dat ze thuis zijn in een vertrouwde omgeving, waar ze zich kunnen uiten zoals ze zich voelen. Dit wordt met name bewerkstelligd doordat er slechts één vaste leidster is als vertrouwelijk persoon, bij wie de kinderen terecht kunnen voor hun aandacht, emoties en vragen. Dit geldt overigens ook voor de ouders. Ook voor hen is het prettig om ervaringen uit te wisselen met een vaste leidster. Bij afwisseling van leidsters is dit een stuk moeilijker te realiseren.Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 18:00
Dinsdag : 07:30 - 18:00
Woensdag : gesloten
Donderdag : 07:30 - 18:00
Vrijdag : 07:30 - 18:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenBeleid en kwaliteit:
Gediplomeerd personeel

Vorm:
Kinderdagverblijf

Soort kinderopvang:
Particuliere kinderopvang

Diensten:
Periodieke oudergesprekken