Selecteer provincie

Kinderopvang Winschoten Stichting KiWi (0 - 12 jaar) 0597-431844: kosten per uur / dag  - Regels waneer gratis of korting opvang? Tarieven uurtarief berekenen ZZPer.

Details

Adres
Zaanstraat 47
9673CA Winschoten
Groningen
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Bij ons staan de kinderen centraal en bieden we hoogwaardige kinderopvang in een veilige en stimulerende omgeving. We begrijpen dat de kosten van kinderopvang belangrijk zijn voor ouders, daarom bieden we transparante tarieven en kortingen waar mogelijk.

Kosten per uur / dag We bieden flexibele opvangopties en hanteren zowel uurtarieven als dagtarieven. Zo kunt u kiezen wat het beste bij uw behoeften past en betaalt u alleen voor de opvang die u gebruikt. Onze tarieven zijn eerlijk en transparant en we zijn altijd bereid om eventuele vragen te beantwoorden.

Regels wanneer gratis of korting opvang Als erkend kinderdagverblijf in Winschoten, zijn we verplicht ons te houden aan de lokale regelgeving. Er zijn enkele situaties waarin u mogelijk in aanmerking komt voor gratis of korting opvang, bijvoorbeeld als u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag of als u een laag inkomen heeft. Neem gerust contact met ons op om te bespreken of u in aanmerking komt voor eventuele kortingen.

Tarieven uurtarief berekenen ZZPer Onze tarieven worden berekend op basis van verschillende factoren, waaronder het aantal uren en dagen dat uw kind bij ons wordt opgevangen. We hebben ook een speciaal uurtarief voor ZZP'ers die op zoek zijn naar flexibele opvangopties. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke situatie te bespreken en om uw tarief te berekenen.

Bij ons kinderdagverblijf in Winschoten streven we naar het bieden van de best mogelijke zorg en opvang voor uw kind. We zijn trots op onze professionele en toegewijde medewerkers, en onze veilige en stimulerende omgeving. We hopen u binnenkort te verwelkomen bij ons kinderdagverblijf!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Postbus290, 9670AG, Winschoten
http://www.kinderopvangwinschoten.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Het KiWi-kinderdagverblijf is speciaal ingericht voor de kleintjes tot 4 jaar en de naschoolse opvang (NSO) de Pandabeer, de Kameleon en de Spetters voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Het KiWi-kinderdagverblijf en naschoolse opvang de Pandabeer zijn gehuisvest in een pand aan de Zaanstraat 47a. De Kameleon is ondergebracht in basisschool St. Vitus. De Spetters is ondergebracht in basisschool de Waterlelie.Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 18:00 Openingstijden KDV
Dinsdag : 07:30 - 18:00
Woensdag : 07:30 - 18:00
Donderdag : 07:30 - 18:00
Vrijdag : 07:30 - 18:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenVorm:
Buitenschoolse opvang, Dagopvang, Kinderdagverblijf

Betalingsmogelijkheden:
factuur (maandelijks)