Buitenschoolse Opvang Bubbels

Details

Adres
Anjelierstraat 9
6002TP Weert
Limburg
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.kinderopvanghumanitas.nl

Wat wij doen:
Kinderopvang Humanitas is de grootste kinderopvangaanbieder zonder winstoogmerk, met kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen en gastouders door heel Nederland. Iedere dag krijgen duizenden kinderen van nul tot dertien jaar bij ons een afwisselend aanbod in een veilige en vertrouwde omgeving.

Kinderopvang Humanitas biedt een plek waar uw kind zich welkom voelt, waar hij mag zijn wie hij is. Onze pedagogisch medewerkers zijn professionals die het kind stimuleren en begeleiden op zijn ontdekkingstocht door het leven.
Kinderopvang Humanitas biedt meer dan opvang
Een vertrouwde plek voor uw kind: dat bieden wij bij Kinderopvang Humanitas. Een plek waar uw kind zich welkom voelt, waar hij mag zijn wie hij is. Onze professionele pedagogisch medewerkers stimuleren het kind en begeleiden het op zijn ontdekkingstocht. Want Kinderopvang Humanitas biedt meer dan opvang.

Een vertrouwde plek voor u als ouder: dat bieden wij ook. U kunt van ons op aan, van onze deskundigheid en onze beschikbaarheid. Niet alleen uw kind moet zich prettig bij ons voelen, maar u ook. Pas dan kunt u met een gerust hart aan het werk. Wij zijn ons bewust van onze gezamenlijke verantwoordelijkheid, van ouders én kindercentrum. Daarom hechten wij grote waarde aan goede communicatie en wederzijdse betrokkenheid.Service:
Online inschrijven, Online rondleiding aanvragen

Vorm:
Buitenschoolse opvang, Dagopvang, Gastouderopvang, Kinderdagverblijf, Kinderopvang, Naschoolse opvang, Peuteropvang, Peuterspeelzaal

Beleid en kwaliteit:
Deskundige pedagogisch medewerkers

Aangesloten bij / Certificering:
KIK, Kinderopvang, bdKO, BOinK, HKZ 9001, www.kinderopvanghumanitas.nl