Kindertuin 075-6212793: kosten per uur / dag  - Regels waneer gratis of korting opvang? Tarieven uurtarief berekenen ZZPer.

Details

Adres
Middel 70
1551SR Westzaan
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Bij ons staan de kinderen centraal en bieden we hoogwaardige kinderopvang in een veilige en stimulerende omgeving. We begrijpen dat de kosten van kinderopvang belangrijk zijn voor ouders, daarom bieden we transparante tarieven en kortingen waar mogelijk.

Kosten per uur / dag We bieden flexibele opvangopties en hanteren zowel uurtarieven als dagtarieven. Zo kunt u kiezen wat het beste bij uw behoeften past en betaalt u alleen voor de opvang die u gebruikt. Onze tarieven zijn eerlijk en transparant en we zijn altijd bereid om eventuele vragen te beantwoorden.

Regels wanneer gratis of korting opvang Als erkend kinderdagverblijf in Westzaan, zijn we verplicht ons te houden aan de lokale regelgeving. Er zijn enkele situaties waarin u mogelijk in aanmerking komt voor gratis of korting opvang, bijvoorbeeld als u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag of als u een laag inkomen heeft. Neem gerust contact met ons op om te bespreken of u in aanmerking komt voor eventuele kortingen.

Tarieven uurtarief berekenen ZZPer Onze tarieven worden berekend op basis van verschillende factoren, waaronder het aantal uren en dagen dat uw kind bij ons wordt opgevangen. We hebben ook een speciaal uurtarief voor ZZP'ers die op zoek zijn naar flexibele opvangopties. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke situatie te bespreken en om uw tarief te berekenen.

Bij ons kinderdagverblijf in Westzaan streven we naar het bieden van de best mogelijke zorg en opvang voor uw kind. We zijn trots op onze professionele en toegewijde medewerkers, en onze veilige en stimulerende omgeving. We hopen u binnenkort te verwelkomen bij ons kinderdagverblijf!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen